Köp- och leveransvillkor

ALLMÄNT
Champagneseeker.com är en tjänst som tillhandahålls av Champagneseeker IVS, CPR 38217941 (i dessa Köpvillkor kallat Champagneseeker)
Dessa allmäna Köpvillkor gäller när du handlar eller registrerar dig hos Champagneseeker. Genom att handla eller registrera dig, accepterar du samtidigt att vara bunden av den vid var tid gällande versionen av dessa Köpvillkor.
Vår champagne får, enligt dessa Köpvillkor, endast köpas av enskilda individer (ej företag), om inget annat avtalas.
Champagneseeker.com följer den svenska lagstiftningen omkring försäljning av alkohol. 
Champagneseeker säljer bara AOC champagne producerad i den franska regionen Champagne, köpt direkt av producenterna.
BESTÄLLNING
Alla priser på hemsidan är inkl. moms och svensk alkoholskatt.
Priserna gäller så länge varan finns i lager. 
Genom att beställa, intygar kunden att champagnen är ämnad för slutkonsumtion, givet att kunden är bosatt i Sverige.
När vi mottagit din beställning, så får du en orderbekräftelse via mail. 
LEVERANS OCH FRAKT
Champagneseeker strävar efter att skicka din beställning inom 3-5 arbetsdagar. Vår logistikpartner Best Transport kommer att kontakta dig via sms eller telefon för att säkerställa leverans till din hemadress. (Leverering sker normalt Torsdagar 18.00-22.00)
Som alternativ kan du välja att hämta upp din beställda champagne vid närmaste Best Transport-depå: 
  • Stockholm; Byängsgränd 5, 120 40 Årsta
  • Göteborg; Mejerigatan 1, 412 76 Göteborg
  • Uppsala; Överby Gård, 755 92 Uppsala
  • Malmö; Scheelegatan 5, 212 28 Malmö
    Skicka ett mail till  info@champagneseeker.com för att boka upphämtning på depå.
Vid leverans av varor skall du som kund visa upp giltig legitimation. Detta för att följa svensk lagstiftning och försäkra oss om att du som kund är 20 år eller äldre.
Om Best Transport inte kan leverera champagnen som avtalat via sms eller telefon, på grund av omständigheter relaterade till kunden, är du som kund ersättningsskyldig för kostnaderna av omleverans som kan uppstå. 
Om din leverans har blivit skadad under transporten, ska det påpekas till Best Transport vid signering av leveransen. Vi behöver därefter er reklamation via e-mail till info@champagneseeker.cominom 24 timmar från leverans. Bifoga gärna en bild för att underlätta vår reklamation mot Best Transport.

 

DITT KONTO HOS CHAMPAGNESEEKER
Att skaffa sig ett konto hos Champagneseeker är gratis och medför inga krav på köp. Du kan endast registrera ett medlemskonto per person. Endast personer som är minst 20 år eller äldre får skaffa sig ett konto. Du ansvarar för att de uppgifter som du lämnar är korrekta och fullständiga.
Se till att använda en unik kombination till ditt lösenord, samt att inga obehöriga får tillgång till ditt lösenord och användarnamn.  Du är ansvarig för samtliga köp gjorda med ditt lösenord och användarnamn. 
BETALNING
Vid köp hos Champagneseeker kan du betala med:
– Swish
– Betalkort
– Bankgiro
– Faktura
Champagneseeker använder Stripe för att hantera alla webshopbetalningar. Stripe hanterar betalningar med Visa, Mastercard och American Express. Läs mer om Stripe, en av världens största och mest säkra betalningsplattformar.

 

RETURRÄTT
Om du ångrar ditt köp har du rätt att få pengarna tillbaka. Champagnen ska bara returneras till oss i ursprungligt skick och mängd, senast 14 dagar efter du mottagit beställningen.
Skicka en email till  info@champagneseeker.com, med ditt namn, adress, fakturanummer och namn på champagnen du önskar returnera.
Vänligen skicka med fakturaunderlaget, en beskrivning av varför varan returneras samt clearingssnummer och kontonummer, dit pengarna ska sättas in. 
Som kund så står du själv för fraktkostnaden för att skicka champagnen till Champagneseeker.  
 
Champagnen skickas till nedan adress:
Champagneseeker IVS
A.P Møllers allé 39B, Port 3
2791 Dragør, DANMARK